(VIDEO) ZVEZDA IMA NOVO POJAČANJE, CRVENO-BELI DOVODE PAKLENOG ARGENTINCA! Garsija je ono što srpski šampion traži mesecima!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDA IMA NOVO POJAČANJE, CRVENO-BELI DOVODE PAKLENOG ARGENTINCA! Garsija je ono što srpski šampion traži mesecima!

Crvena zvezda je napokon našla toliko željeno krilo na Marakanu bio mogao da dođe Argentinac iz Las Palmasa Mateo Garsija (23)!

On je prethodnu sezonu bio na pozajmici u Arisu, a Telegraf saznaje da će crveno-beli izdvojiti između 1.5 i dva miliona za njegovu kupovinu. Problem je samo što ga želi i Olimpijakos.

Na 30 mečeva za Aris prethodne sezone Garsija je dao 10 golova, dok je prethodno kao pozajmljen igrač Las Palmasa igrao za Osasunu i Alkorkon.

U Španiju je stigao 2016. godine iz argentinskog Instituta za 370.000 evra, posle samo dve godine igranja u matičnom klubu. Ugovor sa Las Palmasom mu ističe sledeće godine, tako da je ovo poslednja prilika za španski klub da zaradi.

Crvena Zvezda bi trebalo do petka da dovede jednog od dva krilna napadača, a kao pojačanja se pominju i Amr Varda iz PAOK i Lamin Jalo iz Salernitane.

Varda (23) je egipatski reprezentativac, prošle sezone igrao je u Atromitosu na pozajmici i reč je o brzom igraču, veoma dobrom "jedan na jedan".

Solunski klub ne želi da ga se odrekne u celosti, već da proda crveno-belima 50 odsto ugovora sa opcijom za prvenstvo preče kupovine. Sportski sektor crveno-belih nema dilemu da bi Egipćanin bio rešenje za bok, samo se vode pregovori oko novca jer Grci traže više od milion evra.

S druge strane, 23-godišnji krilni napadač iz Gambije je bio jedan od najboljih igrača Serije B u Salernitani, a i ovu sezonu je počeo golom u Kupu Italije. Veoma je brz, snažan, može po potrebi da igra i špica. Može i lakše da se dovede.

Zvezdi se i te kako žuri da dovede krilnog napadača pred dvomeč sa Jang Bojsom u plej-ofu Lige šampiona, jer je rok za prijavu igrača za pomenute duele do petka u ponoć.

Doduše, crveno-beli mogu da ostave jedno ''džoker'' mesto do ponedeljka u ponoć.

Podsetimo, srpski šampion će prvi meč protiv Jang Bojsa igrati u sredu od 21 čas u Bernu, a revanš je u utorak 27. avgusta na Marakani.

Komentari