(VIDEO) ZVEZDA NE STAJE, NOVI BRUTALAN IGRAČ IZ SERIJE A STIŽE NA “MITIĆ”! Zameniće El Fardu Bena, koji odlazi posle meča sa Jang Bojsom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (VIDEO) ZVEZDA NE STAJE, NOVI BRUTALAN IGRAČ IZ SERIJE A STIŽE NA “MITIĆ”! Zameniće El Fardu Bena, koji odlazi posle meča sa Jang Bojsom!

Zvezda će do kraja prelaznog roka pokušati da angažuje krilo Kaljarija Kirila Despodova. On ima 22 godine, igra na poziciji desnog krila, a za reprezentaciju Bugarske je do sada odigrao pet utakmica i postigao jedan gol, javlja Hotsport.

Depodov je u Kaljari došao prošle zime, posle sjajne polusezone u bugarskom šampionatu. U dresu CSKA Sofije je na 17 mečeva zabeležio učinak od osam golova i devet asistencija, što je nateralo Italijane da plate za njega 3.500.000 evra.

On međutim nije dobio pravu šansu u Kaljariju, sakupio je tek četiri nastupa, a zbirno je na terenu proveo 101 minut. Zato je on sam zatražio transfer, jer želi da igra.

Ugovor sa Kaljarijem ga veže do 2023. godine, tako da nije isključeno i da ga crveno-beli pozajme, uz mogućnost otkupa ugovora.

Podsetimo, reprezentativac Komorskih Ostrva, El Fardu Ben će sasvim sigurno da napusti Crvenu zvezdu ovog leta. Blizu izlaznih vrata je i Ričmond Boaći, kojeg želi Kopenhagen. Svesni su crveno-beli da moraju da angažuju neko pojačanje u napadu za evropsko takmičenje


Komentari