VIŠE NEMA DILEME, ASANA ŽELI RUSKA LOKOMOTIVA! Menadžer Japanca potvrdio da je Takuma za Moskovljane prioritet! ŠTA ĆE REĆI SAVO?!

    Podeli
  • VIŠE NEMA DILEME, ASANA ŽELI RUSKA LOKOMOTIVA! Menadžer Japanca potvrdio da je Takuma za Moskovljane prioritet! ŠTA ĆE REĆI SAVO?!

Fudbaleri Partizana na ceni su ove zime na evropskom tržištu. Mladi Strahinja Pavlović je otišao u Monako za 10.000.000 evra plus procente, a pljušte ponude za Umara Sadika i Filipa Stevanovića. Prošle nedelje se pojavila vest da ruska Lokomotiva želi Japanca Takuma Asana.

Menadžer nekadašnjeg fudbalera Arsenala Nobuaki Tanabe potvrdio je interesovanje za igrača crno-belih.

– Da, Lokomotiva želi Takuma Asana u ovom prelaznom roku – rekao je Tanabe za sport24.ru.

Trener Moskovljana Jurij Semin stavio je brzonogog Japanca kao potencijalno pojačanje za novo prvenstvo koje statuje u martu. Podseća se je krilnog napadača kupio Arsenal 2016. godine, ali nije dobio šanse da se dokaže u redovima “tobdžija”. Bio je na pozajmicama u Hanoveru i Štutgartu u Nemačkoj, a u avgustu je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

On je za crno-bele odigrao 25 utakmica, a postigao je šest golova i imao tri asistencije. Asano je 20 puta branio boje reprezentacije Japana, a četiri puta je zatresao mrežu.

Maxbetsport

Komentari