ZVEZDA BEZ SAVIĆA, JOVIČIĆA, RODIĆA STOJKOVIĆA, BOAĆIJA NAPADA LŠ: Crveno-beli menjaju tim!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA BEZ SAVIĆA, JOVIČIĆA, RODIĆA STOJKOVIĆA, BOAĆIJA NAPADA LŠ: Crveno-beli menjaju tim!

Crvena zvezda će ovog leta izvesno ostati bez nekoliko igrača koji su imali važnu ulogu preoteklih sezona! Ipak, oksnica tima I dalje postoji za novi napad a LŠ. Prodaja fudbalera je neminovnost jer od toga žive crveno-beli, a tako će biti nažalost još dugo u našem fudbalu.

Sportski žurnal piše da je prvi na izlaznim vratima Vujadin Savić, koji je pre šest meseci bio na pragu prelaska u Trabzon. U zvezdu bi trebalo da stigne Radovan Pankov koji je drugačiji tip štopera u odnosu na Savića, ali I Babića I Milunovića, a to je ono što Zvezdi baš treba..

Zvezdu će napustiti verovatno Branko Jovičić. Crveno-beli se nadaju da bi za njega mogli da uzmu 1.500.000 evra. Klub će po svoj prilici napustiti I Goran Čaušić, koji nije opravdao status pojačanja od 1.000.000 evra.

U slučaju dobrih ponuda Zvezda neže zadržavati ni Filipa Stojkovića i Milana Rodića. Za njih, naime ima dobre zamene u vidu Milana Gajića i Marka Gobeljića.

Delije najviše nervira moguća prodaja supertalentovanog Dejana Joveljića, koji je najbliži odlasku u Nemačku u Štutgart ili Majnc.

Klupsku kasu bi mogao da popuni i Ričmond Boaći, za koga postoje zamene. To su Aleksa Vukanović I Miloš Vulić od kojih se očekuje da eksplodiraju u narednoj sezoni.

Na kraju ono što najviše intrigira našu fudbalsku javnost jeste status trenera Vladana Milojevića, koji ae još nije izjasnio da li ostaje ili ide iz Zvezde.

Kako god bilo, Zvezdu će u novoj sezoni, osim ukoliko ne stignu ponude koje se ne mogu odbiti, šredvoditi Dušan Jovančić, Marko Marin, Milan Borjan, Milan Pavkov i Mirko Ivanić…


Komentari