ZVEZDA ĆE PUĆI 650.000 EVRA ZBOG GREŠKE KOJU SU NAPRAVILI TERZA I MRKELA! Stigli su kao velika pojačanja, sada ih niko neće!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA ĆE PUĆI 650.000 EVRA ZBOG GREŠKE KOJU SU NAPRAVILI TERZA I MRKELA! Stigli su kao velika pojačanja, sada ih niko neće!

Novi trener Crvene Zvezde Dejan Stanković otpisao je trio pojačanja iz prethodnog prelaznog roka Radživa van La Paru, Hozea Alberta KAnjasa i Žandera Santanu, ali crveno-beli u januaru nisu uspeli da pronađu angažmane za prekobrojne. To znači da će klub sa Marakane tokom prolećnog dela sezone morati da baci niz vetar oko 650.000 evra koliko iznosi plata pomenute trojice u tom periodu.

Problem sa Van La Parom je bio taj da je Holanđanin ove sezone već igrao za dva kluba i mogao je da pojača samo neku od ekipa kojima sezona tek sad počinje, ali s obzirom na to da takvih nije puno on je ipak ostao na Marakani.

Sa druge strane, situacija kod Kanjasa i Žandera je znatno drugačija. Oni su mogli da menjaju sredinu, ali nisu želeli da se odreknu primanja koja su im garantovana ugovorom sa crveno-belima, a zainteresovanim klubovima nije palo na pamet da naprave grešku kao crveno-beli i da im ponude tolike plate.

Prema tome, otpisani trio će tokom proleća trenirati u Beogradu odvojeno od ostatka ekipe, ali će za to vreme koštati Crvenu zvezdu 650.000 evra.

SD/Teleks.info


Komentari