ZVEZDA DOVODI BRUTALNOG ŠPICA, IGRAO JE ZA LESTER I CSKA, A ZA NIGERIJU ČAK 95 PUTA! Znači li ovo da Pavkov i Boaći idu?

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA DOVODI BRUTALNOG ŠPICA, IGRAO JE ZA LESTER I CSKA, A ZA NIGERIJU ČAK 95 PUTA! Znači li ovo da Pavkov i Boaći idu?

FK Crvena zvezda užurbano radi na pojačanjima u zimskom prelaznom roku. Na poziciji centarfora neprikosnoven je Italijan Dijego Falčineli, a Milan Pavkov i Ričmond Boaći su na izlaznim vratima tima tako da je potreban kvalitetan napadač. Izbor je pao nigerijskog internacionalca Ahmeda Musu.

Nigerijac je raskinuo saradnju sa saudijskim Al Nasrom, a ppoznat je po tome što je branio boje CSKA, a nastupao i za Lester. On je od 2010. godine čak 95 puta nosio dres sa nacionalnim grbom, postigao je i 15 pogodaka, a može da pokriva sve ofanzivne pozicije, od krilnih, preko mesta polušpica, do klasičnog napadača.

Sa Nigerijom je osvojio i afrički kup nacija 2013. godine. Ima 28 godina i može se reći da poseduje iskustvo, a i ima još vremena da pokaže šta sve ume.

SD

Komentari