ZVEZDA DOVODI VUNDERKINDA, KAD GA UPARI SA PETROVIĆEM IMAĆE TANDEM ZA 10 GODINA! Sa njim počinje rekonstrukcija tima crveno-belih!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA DOVODI VUNDERKINDA, KAD GA UPARI SA PETROVIĆEM IMAĆE TANDEM ZA 10 GODINA! Sa njim počinje rekonstrukcija tima crveno-belih!

Prelazni rok je pred vratima, u Ljutice Bogdana razmišljaju o potencijalnim rešenjima, a kako saznaje Mozzart Sport visoko na listi želja nalazi se mladi prvotimac i vunderkind iz Vojvodine Mirko Topić, koji ima samo 18 godina.

Reč je o momku koji je ove sezone dobio šansu kod Nenada Lalatovića i iskoristio je na pravi način. Odigrao je devet superligaških mečeva za tim sa Karađorđa i ostavio sasvim solidan utisak.

Momak rođen u Novom Sadu poreklom iz Hercegovine, uklapa se u viziju sportskog sektora Crvene zvezde kome je potreban prototip zadnjeg veznog. Visok, dugačkog koraka i tehnički veoma potkovan, te kompatibilan sa budućim osloncem ekipe Njegošem Petrovićem.

Ukoliko njega dovedu, crveno-beli morali bi verovatno da ga sačekaju koji mesec da se uklopi, ali sudeći po onome što je pružao na Karađorđu, vrlo brzo bi na njega moglo da se ozbiljno računa.

E, sad, da li je ovo baš pravo rešenje, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, bolje je ulagati u našu decu, nego davati sumanute cifre više nego "tankim" igračima iz inostranstva.


Komentari