ZVEZDA GA PLATILA 1,2 MILIONA, ALI JE ON TOTALNI PROMAŠAJ! Stankoviću dosta Van La Pare, Mrkela tvrdi da Holanđanin samo odvojeno trenira!

    foto: FK Crvena Zvezda/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA GA PLATILA 1,2 MILIONA, ALI JE ON TOTALNI PROMAŠAJ! Stankoviću dosta Van La Pare, Mrkela tvrdi da Holanđanin samo odvojeno trenira!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, oglasio se posle informacije da je trener crveno-belih Dejan Stanković odstranio iz tima Holanđanina Radživa Van La Paru zbog nediscipline na priprema na Kipru. On je istakao da Van La Para nije odstranjen iz tima, već da je izdvojen kako bi popravio kondiciju, prenele su "Novosti".

- Nije trenirao sa ekipom poslednjih dana na Kipru jer je trener Dejan Stanković tražio da radi kondicione vežbe i popravi fizičku spremu - ističe Mrkela. - Postoji mogućnost da ove zime pređe u neki drugi klub, ali to važi za svakog našeg igrača koji dobije konkretnu ponudu koja bi zadovoljila sve strane.

Van La Para je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu, međutim, nije opravdao očekivanja navijača tokom jesenjeg dela sezone zbog čega je često na tapetu.

Ipak, Van La para će po svemu sudeći razdužiti opremu crveno-belih, ali možda ne ove zime.

Na sportskom sektoru i čelnicima Crvene zvezde sada je nimalo lak zadatak da umanje već viđenu štetu. Holanđanin je plaćen Hadersfildu 1,2 miliona evra, poslednjeg dana prelaznog roka i potpisao je ugovor do 2022. godine.

Van La Para na Marakani zarađuje 500.000 godišnje. On može da izabere i krajnju opciju, trenira odvojeno od ostatka tima i čeka kraj meseca kako bi dobio ono što mu pripada. Crvena zvezda će, u tom slučaju, morati da mu obedzbedi teren, doktora, kao i posebnog trenera, kao što je trenutno slučaj sa Žanderom i Kanjasom.

SD/Teleks.info

Komentari