ZVEZDA I PARTIZAN DRŽE U ŠACI DVA VELIKANA PREMIER LIGE! Savo Milošević dovodi Poketina u Mančister Junajted!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA I PARTIZAN DRŽE U ŠACI DVA VELIKANA PREMIER LIGE! Savo Milošević dovodi Poketina u Mančister Junajted!

Totenhem će dočekati Crvenu zvezdu 22. oktobra u trećem kolu B grupe Lige šampiona u vrlo lošoj atmosferi. “Pevci” su u seriji loših rezultata, koji su kulminirali sa sedam primljenih golova od Bajerna u prethodnoj rundi elitnog evropskog takmičenja.

Kako navode mediji na Ostrvu glavni krivac za loše rezultate je menadžer Maurisio Poketino, koji je prošle godine uveo tim iz Londona u finale Lige šampiona.

Poketino je, ipak, siguran na klupi, jer ima klauzulu u ugovoru po kojoj Sparsi moraju da mu isplate 36 miliona evra u slučaju otkaza. Mnogi ističu da je Poketino od leta poptuno neprepoznatljiv i da se promenio, da se distancirao od kluba, da fudbaleri imaju problema s njim od starta sezone.

Razlog takvog ponašanja Argentinca je navodno što Poketino želi da ode u Mančester junajted i to u celu priču uvodi i Partizan.

Crveni đavoli su počeli sezonu još gore od Totenhema i Ole Gunar Solskjer je već viđen na izlaznim vratima kluba.

Norvežaninu bi otkaz mogao da napiše upravo Partizan koji dočekuje klub sa “Old Traforda” 24. oktobra u trećem kolu Lige Evrope i u slučaju iznenađenja u Humskoj Solskjer bi verovatno dobio otkaz. A, tada bi u Mnačester verovatno stigao Poketino, pogotovo ako mu Zvezda zagorča život u narednoj rundi Lige šampiona.

SD/Teleks.info

Komentari