ZVEZDA I PARTIZAN POČELI SA TRENINZIMA, Stanković i Milošević se nadaju da će prvenstvo brzo početi! FSS ZA SADA ĆUTI!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA I PARTIZAN POČELI SA TRENINZIMA, Stanković i Milošević se nadaju da će prvenstvo brzo početi! FSS ZA SADA ĆUTI!

Fudbaleri Crvene Zvezde I Partizana počeli su sa treninzima, nakon mesec i po dana pauze usled pandemije koju je prouzrokovao koronavirus!

Trener crveno-belih Dejan Stanković, zajedno sa kondicionim stručnjakom Federikom Panončinijem, okupio je fudbalere, a radi se shodno preporukama Vlade Srbije da na terenu može da bude maksimalno 10 osoba, plus dva tehnička lica.

Igrači su podeljeni u tri grupe, u različitim terminima, u prvoj i u drugoj grupi su po osmorica fudbalera, u trećoj sedmorica, dok će golmani raditi odvojeno na drugom terenu i u svom terminu.

Stanković je istakao je da je veoma bitno što se igrači pononovo okupili na treningu i poručio da će njegov tim biti spreman za nastavak sezone, bez obzira na scenario.

"Bitno je da smo se ponovo okupili, da mašinerija kreće polako da radi. Ovo je znak da polako pobeđujemo koronavirus. Poštujemo ono što su nam preporučili, koncentrisani smo u toku rada na sve mere - kaže Stanković.

I fudbaleri Partizana počeli su sa treninzima u SC Teleoptik, posle skoro dva meseca pauze, zbog pandemije koronavirusa.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izajvio je da su svi u klubu sreći što su posle mesec i po dana počeli sa treninzima.

"Mislim da su svi srećni što smo počeli da radimo. Ovaj period od mesec i po dana nije bio prijatan za ljude koji se bave profesionalnim sportom, jer nije lako bez treninga. Dobro je, zadovoljni smo što smo počeli. Prva nedelja će proći u laganim treninzima, sutra ćemo imati medicinska testiranja, da vidimo u kakvom su stanju igrači, da li su svi dobro. Na osnovu toga ćemo dodatno praviti plan", rekao je Milošević na prvom treningu.

On je istakao da ne može ništa konkretno da kaže kako će izgledati treninzi dok se ne bude znali da li se i kada se nastavlja takmičenje, te da će se u skladu sa tim praviti dalji planovi.

Fudbaleri crno-belih su raspoređeni u nekoliko svlačionica i radiće u po nekoliko grupa, shodno preporukama Vlade Srbije.

Mediji

Komentari