ZVEZDA I PARTIZAN SU OPET PROMAŠILI "ZA SVE PARE"! Spartak ima "zlatnu koku", legendarni Fatih Terim gledao je zbog njega sve utakmice Subotičana!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA I PARTIZAN SU OPET PROMAŠILI "ZA SVE PARE"! Spartak ima "zlatnu koku", legendarni Fatih Terim gledao je zbog njega sve utakmice Subotičana!

Biće rukovodstvo subotičkog Spartaka na slatkim mukama predstojećeg leta. Ukoliko se obistini pola od onoga što pišu evropski mediji, "plavi golubovi" će imati odličnu početnu poziciju kada počnu pregovori sa zainteresovanim stranama za ofanzivca Lazara Tufegdžića.

Podsetimo, zimus se spekulisalo da je mladi fudbaler (23) na meti klubova iz Primere, Bundeslige i Serije A, dok turski mediji u ponedeljak uveravaju da je Tufegdžić jedna od najvećih želja Galatasaraja u narednom prelaznom roku.

Trenutni lider elitnog ranga turskog fudbala na leto će ostati bez Marokanca Jonesa Belhade, zbog čega je sportski sektor kluba krenuo u potragu odgovarajuće zamene, a kako javljaju tamnošnji mediji izbor je pao na dva imena - Lazara Tufegdžića i godinu dana starijeg Brazilca Klaudinja, koji nastupa za Bragantinjo.

Da ovo nisu samo spekulacije turskih medija, koje je u etar pustio novinar Zeki Uzundurukan, potvrđuju i reči legendarnog trenera Galate Fatiha Terima.

- Gledamo sve mečeve ovih igrača. Ako do kraja sezone zadrže nivo igre koji su dosad prikazivali pokušaćemo da ih angažujemo - rekao je Terim.

24sedam

Komentari