ZVEZDA I TREPČA IGRAJU U PAZOVI! FSS će snositi troškove boravka ekipe sa KiM u Beogradu, HOĆE LI PRIŠTINA ZABRANITI I TREĆU LIGU SRBIJE?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA I TREPČA IGRAJU U PAZOVI! FSS će snositi troškove boravka ekipe sa KiM u Beogradu, HOĆE LI PRIŠTINA ZABRANITI I TREĆU LIGU SRBIJE?!

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde odigraće se sutra od 15 sati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) u Staroj Pazovi.

Kako je saopšteno iz FŠ ulaz će biti slobodan, a nacionalni savez snosiće troškove boravka ekipe sa KiM u Beogradu.

Utakmica je trebalo da bude odigrana danas u Zvečanu, ali je pomerena, pošto kosovske vlasti nisu dozvolile ulazak na Kosmet ekspediciji crveno-belih.

Specijalne jedinice kosovske policije (ROSU) imale su naredbu da uhapse fudbalere Crvene zvezde, ukoliko udu na Kosmet.

Ekspediciji srpskog šampiona kosovska policija nije dozvolila da prede administrativni prelaz Jarinje, na prelazu su bile pojacacne policijske snage, a odmah posle Jarinja čekale su dodatne snage, sa naredbom za hapšenje.

Tehnički direktor FK Trepča Vladan Radovanovićc izjavio je da mu je žao što nije došlo do utakmice sa Crvenom Zvezdom u Zvečanu i ocenio da nikad nije dobro kad se politika umeša u sport.

"Spremali smo se za utakmicu čim smo izvukli Zvezdu, ali ovo je više od sporta i igre. Žao nam je svima, spremao se spektakl, ali nažalost nije ga bilo. Od izvlačenja bilo je tenzije da neće biti meča, ali smo do današnjeg dana bili optimisti. Spremali smo se do poslednjeg trenutka", rekao je Radovanović.

Na pitanje da li se plaši da ce Trepči zabraniti da se takmiči u Trećoj ligi Srbije Radovanović je rekao:

"Ničega se više ne plašimo. Šta mogu da nam zabrane, već su sve zabranili? Kad se umeša politika u sport nije dobro", poručio je on.

Teleks.info/Mediji

Komentari