ZVEZDA NIJE USPELA DA SE REŠI VAN LA PARE, ASTANA GA NEĆE, HOĆE IVANIĆA! Hoće li se crveno-beli odreći igrača koji je trebalo da zameni Marina?!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • ZVEZDA NIJE USPELA DA SE REŠI VAN LA PARE, ASTANA GA NEĆE, HOĆE IVANIĆA! Hoće li se crveno-beli odreći igrača koji je trebalo da zameni Marina?!

Krenuo je drugi deo sezone u kom se očekivalo da posle odlaska Marka Marina njegovu ulogu preuzme Mirko Ivanić. Ipak, tokom priprema, bivši kapiten Vojvodine nije se izborio za status prvotimca i čak nije bio na klupi protiv Čukarickog, mada nema potvrde da je na spisku povređenih igrača. Pošto prelazni rok traje do kraja meseca u pojedinim zemljama, kako saznaje HotSport, Mirko Ivanić se našao u fokusu Astane.

Šampion Kazahstana je pokazao interesovanje za Radživa Van la Paru, ali od pre nekoliko dana im je izgleda primarna pozijica u veznom redu.

Odluka može da se očekuje uskoro, a Mirko Ivanić možda ode na pozajmicu do 1. decembra uz pravo otkupa. Ukoliko ostane moraće da se izbori za svoju ulogu u timu Dejana Stankovića i trenutno prednost ima mladi Veljko Nikolić.

Mirko Ivanić je ove sezone odigrao 24 meča za Crvenu zvezdu i dva puta je asistirao letos u kvalfikacijama za Ligu šampiona.

Hotsport

Komentari