ZVEZDA OSTAJE BEZ BORJANA, SLAVNI NEMAČKI KLUB POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! Stanković u problemu, ko će biti nova jedinica!

    foto: FK Crvena Zveza
    Podeli
  • ZVEZDA OSTAJE BEZ BORJANA, SLAVNI NEMAČKI KLUB POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! Stanković u problemu, ko će biti nova jedinica!

Sjajne odbrane, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni, privukle su veliki broj interesenata za Milana Borjana. Golman Crvene zvezde želja je Al Ahlija iz Saudijske Arabije, a posle Šeika koji su već poslali

Reč je o Štutgartu, slavni nemački velikan želi čuvara mreže crveno-belih, pa je na Marakanu stigla i zvanična ponuda za novog kapitena. Švabe su krenule u izgradnju temelja ekipe, koja će verovatno od naredne sezone se takmičiti ponovo u Bundesligi. Ekipa trenutno vodi u "Cvajti" i na najboljem su putu da se vrate u elitni rang.

Što se tiče ponude, reč je o cifri nešto malo većoj od 2.000.000 evra i ugovoru na dve i po godine, plus opcija produžetka saradnje na još 12 meseci, uz dobru platu sa bonusima i pojačana primanja po povratku u Bundesligu.

Podsetimo, Borjan je nedavno izjavio da trenutno ne bi odlazio iz Srbije, naročito ne u Saudijsku Arabiju, ali videćemo da li ponuda iz Nemačke donosi nešto novo. Poslednji rok da se stavi tačka na ovu priču je 31. januar, a kanadski reprezentativac ima ugovor sa srpskim šampionom do juna 2022. godine.

SD

Komentari