ZVEZDA OSTAJE BEZ DEVET, A PARTIZAN BEZ ČAK 11 FUDBALERA?! Ističu im ugovori, a ni igrači, niti klubovi nisu zainteresovani da ih produže!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA OSTAJE BEZ DEVET, A PARTIZAN BEZ ČAK 11 FUDBALERA?! Ističu im ugovori, a ni igrači, niti klubovi nisu zainteresovani da ih produže!

Jednom će sve ovo da prođe. Izaći će život iz stanova na ulice, trgove i parkove. Na stadione. Ponovo ćemo da se okrenemo sportu. Neće, nadamo se, ova borba sa pandemijom koronavirusa još dugo da traje. Kojim fudbalefrima Crvene Zvezde i Partizana ističu ugovori i ko će napustiti Marakanu i JNA bavio se Maxbetsport. Njihovu analizu prenosimo u celini!

Pravimo se, bar za trenutak, da su normalne okolnosti… Uskoro će leto i prelazni rok. Pod lupom javnosti u Srbiji biće večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan. Ko je na izlaznim vratima ova dva kluba?

Po slovu ugovora ovog leta slobodan u izboru nove sredine, kad je klub iz Ljutice Bogdana u pitanu, samo je Ričmond Boaći. S obzirom na to koliko je često bio povređen od povratka iz Kine, teško je verovati da će crveno-beli želeti da produžavaju saradnju. Jasno je da će da se razmišlja i o odlascima onih kojima ugovor ističe leta 2021. godine. Biće ovo leto prilika da neki od njih budu prodati i da se uzme neko obeštećenje za njih.

U toj grupi igrača su Nemanja Milunović, Srđan Babić, Žander, Dušan Jovančić, Branko Jovičić, Hoze Kanjas, Miloš Vulić i Aleksa Vukanović. Ima tu dosta “potencijalnih prodaja”. Sasvim sigurno bi se u taboru šampiona najpre rešili stranaca, Žandera i Kanjasa, na koje trener Dejan Stanković ne računa.

Kad je Partizan u pitanju, ugovori ovog leta ističu drugom golmanu Nemani Stevanoviću i štoperu Bojanu Ostojiću. Pozajmica iz Monaka završava se Strahinji Pavloviću. Jun 2021. je termin kada osmorica igrača crno-belih postaju slobodni. Radi se o Vladimiru Stojkoviću, Urošu Vitasu, Slobodanu Uroševiću, Nemanji Miletiću, Saši Zdjelaru, Aleksandru Šćekiću, Milanu Smiljaniću i Đorđu Ivanoviću.

Iako je Superliga prekinuta i ne zna se kada će lopta ponovo da se zakotrlja, ne samo u Srbiji već i u Evropi, jasno je da već sada u klubovima s Topčiderskog brda i te kako razmišljaju o prelaznom roku…

Za koje igrače ne očekujete da će od leta da budu u vašem klubu? Ostavite komentar…

Maxbetsport

Komentari