ZVEZDA POSLE DERBIJA POTPISUJE IGRAČA KOGA JE NAJVIŠE ŽELELA! On je Dekijevo najveće pojačanje, svi žele da ostane do kraja karijere!

    foto: FK Crvena Zvezda/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA POSLE DERBIJA POTPISUJE IGRAČA KOGA JE NAJVIŠE ŽELELA! On je Dekijevo najveće pojačanje, svi žele da ostane do kraja karijere!

Fudbalski klub Crvena zvezda će nakon utakmice sa Partizanom, koja je na programu sledeće nedelje na stadionu "Rajko Mitić", završiti možda i najvažniji potpis u 2020. godini.

Kako Espreso saznaje, crveno-beli će nakon Večitog derbija produžiti ugovor sa El Fardu Benom. Dugo je trajala saga oko potpisa napadača sa Komorskih ostrva, problem je bio novac, ali izgleda da su se dve strane napokon dogovorile i da će najbolji strelac Zvezde ostati na Marakani.

Sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela je ranije ove godine govorio o statusu Bena i istakao je da bi voleo da harizmatični napadač još dugo bude član crveno-belog tima.

- Voleo bih da ostane u Zvezdi ako treba i do kraja svoje karijere, jer je sjajan igrač i čovek - rekao je Mrkela i ponovio i da i Ben isto želi.

Ben je na sinoćnoj utakmici protiv Vojvodine postigao gol, koji je ukupno deseti u sezoni za njega.

- Uvek je lepo upisati se u strelce. Postigao sam gol u pravo vreme. Dobro smo radili na pripremama i otuda ove dve pobede u nizu. To je veoma važno za nas. Bila je teška utakmica. Prvo poluvreme je bilo veoma dobro, a drugo malo slabije. Morali smo više da ih pritiskamo kada su imali loptu. Prvih 45 minuta je recept za naredni meč. Dobro je što pobeđujemo i kada ne igramo najbolje što umemo. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Espresso.rs

Komentari