ZVEZDA POTPISUJE BOAĆIJA! NOVI UGOVOR DO 2022. GODINE! Ako stigne dobra ponuda špic iz Gane može da ide!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA POTPISUJE BOAĆIJA! NOVI UGOVOR DO 2022. GODINE! Ako stigne dobra ponuda špic iz Gane može da ide!

Ričmond Boaći, napadač Crvene zvezde, nalazi se na izlaznim vratima kluba, ali neće biti pušten bez obeštećenja, prenosi "Mocartsport". Naime, špicu iz Gane ugovora sa crveno-belima ističe 31. decembra, ali iz Ljutice Bogdana planiraju da aktiviraju automatski produžetak saradnje na još godinu dana, u slučaju da ne stigne odgovarajuća ponuda u letnjem prelaznom roku.

Podsetimo, prilikom povratka Boaćija, Zvezda je Kinezima platila 2,5 miliona evra, ali je njegov učinak u drugom mandatu na Marakani dosta skromniji zbog čestih povreda koje ga muče. To je sigurno uticalo i na vrednost povremenog reprezentativca Gane.

Srpski šampion se već okrenuo alternativnim rešenjima, poput Andrea Silve iz Familikaa ili Slobodana Tedića, igrača Mančester sitija koji je na pozajmici u Čukaričkom. Dejan Stanković, trener našeg najtrofejnijeg kluba, u navali na raspolaganju ima još i Milana Pavkova i Tomanea. Boaći je, do prekida sezone zbog pandemije korona virusa, na 23 utakmice postigao šest golova, uz dve asistencije.

Superliga Srbije se nastavlja 30. maja, a Zvezdi su potrebna još dva boda da dođe do 31. titule šampiona u klupskoj istoriji.

SD

Komentari