ZVEZDA SAMO ČEKA EDERINO "DA" I TRANSFER JE GOTOV! Pozajmica na godinu i po s pravom otkupa, TORINO DAO ZELENO SVETLO!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA SAMO ČEKA EDERINO "DA" I TRANSFER JE GOTOV! Pozajmica na godinu i po s pravom otkupa, TORINO DAO ZELENO SVETLO!

Iz Italije stižu vesti da je Crvena zvezda sve bliže angažmanu Torinovog ofanzivca Simonea Edere. Tačnije, čeka se samo "da" italijanskog krilnog napadača.

Naime, prema saznanjima lokalnih medija i poznatog transfer insajdera Alfreda Pedule, Torino je dao zeleno svetlo za prelazak Edere na stadion Rajko Mitić. "Bikovi" su pristali na ponudu koja glasi: Pozajmica na godinu i po dana s pravom otkupa ugovora uz eventualne dalje procente od prodaje. Ne pominje se po kojoj ceni bi Zvezda mogla da otkupi 24-godišnjeg krilnog napadača.

Edera je letos bio interesantan Speciji i Krotoneu, međutim, posao Zvezdi bi mogla da pokvari slavna Parma, na čiju klupu se vratio Roberto Daversa. Njih dvojica sarađivali su u mlađim kategorijama Torina i sigurno je da bi to moglo imati uticaj na konačnu odluku.

Simone Edera je ponikao u Torinu, ali su mu povrede i odlazak Siniše Mihajlovića sa klupe "bikova" značajno otežali put. Posle odlaska srpskog trenera selio se na pozajmice u Veneciju, Parmu i Bolonju. Videćemo hoće li sledeća biti u Crvenoj zvezdi.

SD

Komentari