ZVEZDA SVIM SILAMA KRENULA NA TOPIĆA, ALI IMA MOĆNE PROTIVNIKE IZ EVROPE! Zadnji vezni Vojvodine je po ukusu Stankovića!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ZVEZDA SVIM SILAMA KRENULA NA TOPIĆA, ALI IMA MOĆNE PROTIVNIKE IZ EVROPE! Zadnji vezni Vojvodine je po ukusu Stankovića!

Crvena zvezda se ozbiljno sprema za zimski prelazni rok, a novi trener Dejan Stanković kao primarni zadatak imaće da redukuje obiman igrački kadar. Na pojedinim pozicijama je očigledan višak fudbalera, a jasno je da će crveno-beli morati da se odreknu i nekoliko stranaca.

To, međutim, ne znači da neće biti dolazaka na “Marakanu”. Jesenji prvak je pikirao nekoliko talentovanih klinaca širom Srbije, a kao primarna meta označen je Mirko Topić. Zadnji vezni Vojvodine je imao sjajnu jesenju polusezonu, a sa 19 godina se već našao na spisku mlade reprezentacije Srbije.

Novosađani će pokušati da prodaju Topića već u januaru, a Crvena zvezda ima ozbiljne konkurente u klubovima iz inostranstva. Zato su u Ljutice Bogdana odlučili da krenu “svim silama” po Topića, kako bi angažovali momka koji može mnogo da donese na terenu, kasnije i da obezbedi bogat novčani priliv u klupsku kasu, piše Sportski žurnal.

SD

Komentari