ZVEZDA USPELA DA PRODA MATEA GARSIJU U PAOK! Čeka ga ugovor na tri godine, da li će crveno-beli vratiti uložena 2,2 miliona evra?!

    foto: FK CZ/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA USPELA DA PRODA MATEA GARSIJU U PAOK! Čeka ga ugovor na tri godine, da li će crveno-beli vratiti uložena 2,2 miliona evra?!

Kako javljaju grčki mediji, Mateo Garsija će uskoro otputovati u Grčku i u toku sledeće sedmice će posetiti Solun kako bi se sreo sa ljudima iz Arisa. Argentinski vezista će imati završne pregovore sa ljudima iz Arisa kako bi nastavio karijeru u klubu u kom je već igrao i koji mu je jako dobro poznat. Bio bi to njegov povratak posle godinu dana.

Ističu grčki mediji da se očekuje da će Garsija potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Soluna, te da je navodno sve dogovoreno između Arisa i Crvene zvezde.

Sada se samo postavlja pitanje da li se iza svega ovoga krije Olimpijakos koji bi otkupio Garsiju i ostavio ga na pozajmici u Arisu, ili će Garsija direktno preći u Aris kao što se navodi u ovim izveštajima iz Grčke… Kakogod, ta zemlja mu je gotovo izvesno destinacija.

Aris sada može da dovodi igrače jer mu je skinuta zabrana, a pored Matea Garsije narednih dana treba očekivati da Aris predstavi još neke igrače.

Mateo Garsija je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta nakon otvorene bitke sa Olimpijakosom za 2.200.000 evra, a potom i bio jedan od junaka dvomeča sa Jang Bojsom. Ipak, Argentinac je kasnije pao u drugi plan, ostao bez samopouzdanja i mesta u timu, pa je zato bilo očekivano da promeni sredinu ovog leta.

Podsećamo da je već sve bilo već dogovoreno, ali je brzonogo krilo odbilo je povratak u otadbžinu i transfer u Rasing iz Aveljanede. Potom se u igru umešao Olimpijakos...

Takođe, podestimo i da je Garsija krajem juna bio na treningu Arisa u društvu predesednika Teodorosa Karipidisa i menadžera Alehandra Bartola.

Mozzartsport


Komentari