ZVEZDA VRAĆA GOLGETERA, PAVKOV JE ZARIBAO, OHI NIJE DO GOL NA PET MEČEVA... Za Ligu šampiona potreban je klasan strelac!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDA VRAĆA GOLGETERA, PAVKOV JE ZARIBAO, OHI NIJE DO GOL NA PET MEČEVA... Za Ligu šampiona potreban je klasan strelac!

Crvena zvezda ima velikih problema sa napadačima pošto Milan Pavkov nije dao gol na sedam, Ohi Omoijuanfo na pet utakmica zaredom.

Na Marakani moraju da reaguju, pa su tako pre nekoliko nedelja stupili u kontakt sa Đorđem Despotovićem, potencijalnim reprezentativcem Srbije i napadačem Arsenala iz Tule.

Čelnici crveno-belih su bili vrlo transparentni uz poruku momku iz Loznice da bi ga rado u junu videli u Ljutice Bogdana kao ozbiljnu opciju za evropske kvalifikacije.

Đorđe je u januaru ove godine došao u tim koji vodi Miodrag Božović i na 16 utakmica u ruskoj Premijer ligi postigao dva gola uz isto toliko asistencija.

Međutim, prema informacijama Mozzart Sporta, trener Dejan Stanković i stručni štab veruju da bi bio važna karika u pohodu na Ligu šampiona (ukoliko se osvoji titula).

Despotović je prošle sezone blistao u Rubinu iz Kazanja pošto je upisao 26 nastupa uz 14 golova, a bio je odličan i u redovima Orenburga, a pre toga i kazahstanskim velikanima Astani i Kairatu.

Podsetimo, Lozničanin je igrao u Crvenoj zvezdi u sezoni 2014/15 i tada je odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.

Republika

Komentari