ZVEZDA VRAĆA REPREZENTATIVCA SRBIJE, TRAŽI SE JOŠ JEDNO UBITAČNO KRILO I ZADNJ VEZNI! Spremaju se nove bombe na Mitiću!

    Podeli
  • ZVEZDA VRAĆA REPREZENTATIVCA SRBIJE, TRAŽI SE JOŠ JEDNO UBITAČNO KRILO I ZADNJ VEZNI! Spremaju se nove bombe na Mitiću!

Filip Mladenović, levi bek Lehije iz Gdanjska i srpski reprezentativac, na meti je Crvene Zvezde.

Kako prenose Novosti, nekadašnji igrač je već duže na spisku pojačanja, ali za njega mora da se plati obeštećenje (pominje se 600.000 evra), jer je pod ugovorom sa poljskim klubom.

Ipak, ako Zvezda obezbedi plasman u grupnu Fazu Lige Šampiona, novac neće biti problem, pa se može očekivati da se Mladenović do kraja prelaznog roka vrati u Ljutice Bogdana.

U svakom slučaju, ishod meča sa Švajcarcima umnogome će usloviti aktivnost Zvezde u poslednja tri dana prelaznog roka. Trebalo bi očekivati da će crveno-beli kupiti ono što im nedostaje, a to je još jedan krilni igrač klase Matea Garsije, ali i defanzivniji zadnji vezni, kvaliteta Hozea Kanjasa, jer Branko Jovičić ne može da igra do januara.

Trenutno, interesantni su krilni igrači Slovana, naš Aleksandar Čavrić, kao i Marokanac Moha su u fokusu. Obojica bi mogla da nastupaju u Ligi šampiona, ali Slovan igra u plej-ofu protiv PAOK-a za plasman u Ligu Evrope i pitanje je da li bi ih prodao ako uđu u grupnu fazu.


Komentari