ZVEZDI OVO NIMALO NE ODGOVARA, ZA PARTIZAN STIGLE SJAJNE VESTI! Večite Evropa različito tretira, jedi su povlašćeni, a drugi...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ZVEZDI OVO NIMALO NE ODGOVARA, ZA PARTIZAN STIGLE SJAJNE VESTI! Večite Evropa različito tretira, jedi su povlašćeni, a drugi...

Navijači beogradskih "večitih" sa velikom pažnjom su pratili kraj švajcarskog prvenstva, u kojem su večeras praktično rešene sve dileme. Osim u slučaju velikog iznenađenja, Crvena zvezda će ostati ispod crte u potencijalnom učešću u žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, jer će šampion Švajcarske izvesno biti Jang Bojs.

Taj tim, prošlogodišnji rival crveno-belih, pobedio je u nedelju Lucern 1:0 i dva kola pre kraja odmakao Senkt Galenu na izvesno nedostižnih pet poena prednosti.

A takvom raspletu se raduje Partizan.

Crno-belima titula Jang Bojsa odgovara jer im pre početka kvalifikacija za Ligu Evrope obezbeđuje ulogu nosioca i u plej-ofu, a ujedno i rivala iz lakšeg, nepovlašćenog "šešira".

Iako matematički još sve nije definitivno, samo u slučaju velikog iznenađenja švajcarski lider će propustiti ovu šansu.

Tim u kojem igra srpski internacionalac Miralem Sulejmani u sledećem kolu igra protiv Siona u gostima (petak), a potom u poslednjem kolu dočekuje upravo Senkt Galen (ponedeljak, 3. avgust)

Komentari