ZVEZDO, NJEGA NE SMEŠ PROPUSTITI! EM JE TVOJE DETE, EM JE VRH IGRAČ, A I SLOBODAN JE! Srđan Mijailović ponovo na Marakani?!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • ZVEZDO, NJEGA NE SMEŠ PROPUSTITI! EM JE TVOJE DETE, EM JE VRH IGRAČ, A I SLOBODAN JE! Srđan Mijailović ponovo na Marakani?!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović, od 31. maja će biti slobodan igrač, pošto mu ističe ugovor sa ekipom Krila Sovjetov, a klub iz Samare neće ponuditi nastavak saradnje.

Za razliku od ostalih fudbalera, koji nastavljaju sa treninzima, nakon što su se u Samaru vratili stranci i članovi stručnog štaba, Mijailović nema tu obavezu. Klub je popularnog Mićka obavestio da je od juna slobodan u izboru nove sredine.

Zvezdino dete je nakon odlaska iz Beograda potpisalo ugovor sa Kajzerijem, u kom je proveo četiri sezone, a od 2017. godine je u Rusiji. Za Krila Sovjetov je odigrao preko 70 mečeva, na pet susreta je nosio i dres A reprezentacije Srbije.

Odavno se "šuška" da bi Mijailović mogao da ponovo obuče crveno-beli dres, a ova vest bi klubu sa Marakane prestavljala olakšavajuću okolnost u eventualnom dogovoru sa samim fudbalerom.

Mediji

Komentari