HOĆE LI UEFA PREĆI PREKO OVOG, HRVATI SU GORI OD SRBIJE! Tuče i suzavac obeležili ulazak Dinamove filijale Lokomotive u LŠ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HOĆE LI UEFA PREĆI PREKO OVOG, HRVATI SU GORI OD SRBIJE! Tuče i suzavac obeležili ulazak Dinamove filijale Lokomotive u LŠ!

Koliko je moćan klub Dinamo iz Zagreba govori vam i ovaj podatak. Osijek je odlučivao o svojoj sudbini, pobeda ih je vodila u kvalifikacije za Ligu šampiona, ali će tamo njihov jučerašnji protivnik, Lokomotiva.

Treći klub koji se borio za LŠ jeste Rijeka, oni su savladali Istru sa 4:2, očekivali remi u meču Osijeka i Lokomotive i umalo dočekali. Ipak, na kraju se zadovoljavaju Ligom Evrope.

Da napomenemo i da je Dinamo odavno već šampion.

Dakle, u kvalifikacije za LŠ će i njihova filijala Lokomotiva iz Zagreba, što dovoljno govori o snazi Dinama u hrvatskom fudbalu.

Šta se dešavalo u Osijeku?

Igralo se bez publike zbog koronavirusa, ali su navijači Osijeka okružili stadion, bilo ih je oko 2000, na kraju meča su se sukobili sa policijom, bilo je i bacanja suzavca.

Na terenu Lokomotiva je povela u 53. minutu preko Jakića, da bi Marić izjednačio u 57. minutu. Pobedu gostima u 88. minutu donosi autogolom Lončar.

Mediji

Komentari