(VIDEO) PARTIZAN ISKALIO BES NA SPARTAKU! Meč obeležio prekid, GROBARI POGRDNIM POVICIMA ČASTILI KOKEZU!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • (VIDEO) PARTIZAN ISKALIO BES NA SPARTAKU! Meč obeležio prekid, GROBARI POGRDNIM POVICIMA ČASTILI KOKEZU!

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom stadionu Spartak iz Subotice sa 4:0 u 13. kolu Super lige Srbije.

Golove za trijumf crno-belih postigli su Bibras Natho u 17, Umar Sadik u 39, Sejduba Šuma u 41. i Djordje Ivanović u 77. minutu iz jedanaesterca.

Partizan posle 12 utakmica zauzima četvrto mesto sa 26 bodova, dok je Spartak 10. sa 15.

Partizan je od početka meča bio bolji na terenu i praktično je posle prvih 45 minuta rešio pitanje pobednika.

Na početku meča Partizan je preko Sadika propustio dve velike šanse. Prvo je imao jedan na jedan sa golmanom Spartaka, ali je loše reagovao, a potom je ponovo izbio sam ispred Dokića, zaobišao ga i umesto mreže pogodio je stativu.

Crno-beli su, ipak, u 17. minutu poveli. Pokušao je prvo Asano, ali je njegov šut odbranio Dokić, loptu potom nije uspeo glavom da zahvati Sadik, ali je ona stigla do Natha koji je zatresao mrežu Spartaka.

U 39. minutu Partizan je povisio na 2:0. Natho je prošao po levoj strani i lepo uposlio Sadika kojem nije bilo teško da savlada Dokića.

Samo dva minuta kasnije na semaforu je pisalo 3:0, a strelac je bio Suma na asistenciju Sadika.

U drugom delu meča nije bilo mnogo uzbuđenja, a jedini gol vidjen je u 77. minutu posle penala koji je skrivio Ivan Djokić nad Lazarom Pavlovićem. Siguran izvodjač najstrože kazne bio je Ivanović koji postigao gol protiv svog bivšeg kluba.

Meč u Humskoj na kratko je bio prekinut u drugom poluvremenu zbog uvredljivog skandiranja navijača sa južne tribine predsedniku FS S Slaviši Kokezi.

Trener fidbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izadnjem svoje ekipe u meču protiv Spartaka.

"Koliko se ja sećam, ovo je prvi put da smo posle evropske utakmice relativno lako dobili meč i da se nismo mučili, što je pohvalano i dobro. Tek nam kreće "pakao", na svaka tri dana utakmice. Ne bih mnogo pričao u utakmici, prva u mini seriji ove nedelje. Treba što pre da se opravimo za sredu, subotu, četvrtak...", rekao je Milošević novinarima posle meča.

Partizan je posle tri minimalna poraza bez postignutog gola u susretu sa Spartakom došao do četiri gola koja su postigla četvorica igrača.

"Pohvalno je što nije bilo sebičnosti i to je veoma pozitivna stvar", rekao je Milošević i dodao da je Ðorđe Ivanović bio određen za izvođenje penala i da je to danas njemu bila nagrada.

Pored četiri pogotka, crno-beli su imali još nekoliko prilika koje nisu realizovali, a novinare je zanimalo da li je mogla pobeda da bude i ubedljivija.

"Ne pametujem mnogo, ali lako je sa tribina misliti da može da se da osam golova lako. Ko daje osam golova?Kad to gledate, u kojoj ligi?", upitao je Milošević na šta je dobio odgovor Mančester Siti.

"Koliko se puta to dešava? Dva puta u sezoni, sami ste rekli", zaključio je Milošević.

Beta/Teleks.info

Komentari