ŠTA SE DEŠAVA, IGRAČI TOTENHEMA BEŽE OD MURINJA! ODLAZI I VERTONGEN! Hoće u Inter kod Eriksena, kome ja navodno bio sa ženom!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • ŠTA SE DEŠAVA, IGRAČI TOTENHEMA BEŽE OD MURINJA! ODLAZI I VERTONGEN! Hoće u Inter kod Eriksena, kome ja navodno bio sa ženom!

"Neroazuri" baš rešeni da pojačanja dovede gotovo isključivo sa Ostrva. Stigao je Kristijan Eriksen u januaru u redove "Neroazura" za oko 20 miliona evra, kako mu je isticao ugovor sa Totenhem Sparsima na kraju sezone.

Tako je Žoze Murinjo ostao bez jednog od ključnih igrača, ali Danac je bio rešen da promeni sredinu i pre dolaska "Posebnog". Murinjo je po dolasku imao tri zadatka da obavi sa igračima iz svog rostera, uspeo je da zadrži Tobija Aldervejrelda, tačnije da ga ubedi da produži svoju vernost klubu, Belgijanac je i zvanično stavio paraf na saradnju do leta 2024. godine.

Drugi zadatak bio je Eriksen, tu Portugalac nije uspeo, a treći zadatak bio je da ubedi i Jana Vertongena da produži saradnju sa klubom.

Ipak, izgleda da neće uspeti ni njega da ubedi najboljeg defanzivca, te engleski mediji prenose da je bivši klub "Posebnog", Inter, zagrizao za iskusnog stuba odbrane i da ga želi u svojim redovima na leto, kada će biti slobodan igrač.

Podsetimo, engleski mediji pisali su kako navodno Jan Vertongen spava sa ženom Kristijana Eriksena Sabrinom Kvist!

Kristijan i Sabrina su u braku već sedam godina i uglavnom su živeli mirno iza zatvorenih vrata i daleko od očiju javnosti. Prošle godine dobili su sina.

U svemu najnejasnija je želja Intera da dovede Vertongena, koji nije dobar sa Eriksenom! Neroazuri rizikuju velike probleme u svlačionici...

Inače, seks skandal u koji su umešana dva saigrača nije prvi skandal ovakve vrste u Engleskoj! Poznat je slučaj Rajana Gigsa koji je godinama spavao sa ženom svom rođenog brata i Vejna Bridža koga je žena varala sa klupskimm drugom legendom Čelsija Džonom Terijem.


Komentari