ČETIRI SRBINA OPLJAČKALI ZVEZDU INTERA, ALI I NAJLEPŠU SPORTSKU VODITELJKU! Plen je ogroman, ali neće ga...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • ČETIRI SRBINA OPLJAČKALI ZVEZDU INTERA, ALI I NAJLEPŠU SPORTSKU VODITELJKU! Plen je ogroman, ali neće ga...

U Milanu su uhapšena četiri lica zbog sumnje da su obijali stanove poznatih imućnih građana i odneli plen vredan više stotina hiljada evra. Lopovi su navodno poreklom iz Srbije i na meti im su se našli i fudbaler Intera Ašraf Hakimi, kao i sportska voditeljka Dileta Leota.

Kako prenose italijanski mediji, medu uhapšenima je i jedan maloletnik. Oni se terete za nekoliko krađa u stanovima u centralnom delu Milana. Jednu pljačku snimile su kamere za video-nadzor. Zahvaljujući upravo tim snimcima, sva četvorica su identifikovana.

Prvi od njih je uhapšen u Vićenci, posle pokušaja pljačke kuće lokalnog biznismena. Ubrzo su lisice na ruke stavljene još dvojici, a poslednji je dolijao u utorak. Policija je, posle hapšenja, zaplenila brojne skupocene satove, vredne torbe, dizajnersku odeću i oko 14.000 evra u kešu. Ipak, šteta za koju se terete meri se u stotinama hiljada evra.

Iz stana poznate voditeljke Leote, koja je poslednjih par godina zaštitno lice italijanskog fudbala i Serije A, banda pljačkaša je pokrala dragulje, satove "roleks" i dizajnerske torbe, ukupne vrednosti oko 150.000 evra. Isti provalnici upali su i u stanove fudbalera Hakimija, poznate tamošnje influenserke Eleonore Inkardone i drugih poznatih ličnosti.

Komentari