ĆIRO BLAŽEVIĆ VAKCINISAN U SRBIJI, HRVATI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Počinjem da ličim na Putina, a moram ponovo u Beograd na...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĆIRO BLAŽEVIĆ VAKCINISAN U SRBIJI, HRVATI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Počinjem da ličim na Putina, a moram ponovo u Beograd na...

Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni hrvatski stručnjak, ponovo je slatko nasmejao medije u Hrvatskoj nakon što je dao zanimljiv intervju u kojem je pričao o iskustvu sa vakcinom protiv virusa korona. „Trenera svih trenera" su pitali da li je istinada je preko reda vakcinisan, a on je poručio da je „uboden" u Srbiji i to ruskom vakcinom.

Sa Ćirom Blaževićem je svaki razgovor dragocen, drugačiji, originalan, a smeh je zagarantovan. Tako je bilo i kada su ga novinari portala „24 sata.hr pozvali u nameri da saznaju da li je tačno da je čovek koji je vodio Hrvate do trećeg mesta na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine, primio preko reda vakcinu u Zagrebu.

Usledio je krajnje neočekivan odgovor. Šmekerski, u Blaževićevom stilu.

- Ne! Nisam se ugurao preko red, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti j**o mater", poručio je u svom stilu Ćiro i dodao da je u Srbiji primio rusku „Sputnjik Ve" vakcinu.

Zatim je hrvatski i bosansko-hercegovački stručnjak rođen u Travniku, pre 86 godina, pričao detaljno o vakcini, ali su kasnije usledili Ćirini „driblinzi" i razne šale.

- Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kada se pogledam u ogledalo, sve više sličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to - šali se Blažević koji je pre desetak dana, kako kaže, primio „Sputnjik Ve" vakcinu.

S obzirom na to da ga očekuje revakcina i da će ponovo morati da dolazi u Srbiju, Ćiro se još jednom našalio:

- Ma, ništa dvaput. Ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagova na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao - tako da svako malo i bradu moram podšišati, raste kao u Draže... - završio je Blažević.

Mondo.rs


Komentari