(FOTO) MARIN RAZVESELIO RAKITIĆA! Hrvat otkrio koliko mu znači Srbin: STIGAO MI JE BRAT U POSETU, napisao je i usijao društvene mereže!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) MARIN RAZVESELIO RAKITIĆA! Hrvat otkrio koliko mu znači Srbin: STIGAO MI JE BRAT U POSETU, napisao je i usijao društvene mereže!

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić silno se razveselio susretu sa dojučerašnjim kapetanom Crvene zvezde Markom Marinom.

Ne čudi jer se znaju već godinama, uostalom, upravo je Rakitić bio taj koji je pomogao Marinu da 2014. godine prelomi i dođe u Seviljlu na pozajmicu iz Čelsija.

- Kada sam dobio Seviljnu ponudu, najpre sam nazvao Rakitića i pitao ga za savet. Rekao mi je da se oženio ovde, da je presretan te mi je odluka potom bila laka – kazao je tada Marin, koji boravak u glavnome gradu Andaluzije pamti po dobrom.

Naime, bio je deo ekipe koja je osvojila Ligu Evrope svladavši u finalu Benfiku nakon penala. Marina je put kasnije odveo u Fiorentinu, Anderleht, Trabzonspor, Olimpijakos, Crvenu zvezdu...

Beogradski klub je napustio pre nekoliko dana, I potpisao je za saudijski Al Ahli. Budući da se tamo zbog završnice španskog Superkupa upravo nalazi i Rakitić, Marin je iskoristio priliku da se javi prijatelju.

- Stigao je brat malo u posetu - napisao je nasmešeni Rakitić ispod zajedničke fotografije, čime je potvrdio da su već godinama sjajni prijatelji koji se jedan drugome silno vesele. Hrvatski reprezentativac je u nastavku objave Marinu poželio sreću u novoj sredini.


Komentari