(FOTO) SERGEJ MOŽE DA SE PONOSI, OVO ĆE SE PAMTITI! Lekar, koji svaki dan ratuje sa Koronom ima čeličnu zaštiitu – SMS NA LEĐIMA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) SERGEJ MOŽE DA SE PONOSI, OVO ĆE SE PAMTITI! Lekar, koji svaki dan ratuje sa Koronom ima čeličnu zaštiitu – SMS NA LEĐIMA!

Jedan od italijanskih zdravstvenih “heroja” je svoju “zaštitnu uniformu”, kako je rekao, odlučio da učoni gvozdenom, pa je na leđima iscrtao “dres” Sergeja Milinkovića Savića.

“Zdravo Sergej, ovih dana su se pojavila odela Kjelinija, Markizija, Imobilea i drugih. Ja sam izabrao tebe, jer s Narednikom na ramenima, moj zaštitni mantil postaje gvozden” – napisao je medicinski radnik u poruci sa slikom koju je objavio na društvenim mrežama.

Videvši ovo, srpski fudbaler i igrač Lacija bio je dirnut pa je biranim rečima odgovorio momku koji ga je izabrao za svog heroja.

“Danas je nedelja, dan kada sam obično na terenu sa svojim saigračima. Ipak, već dva meseca smo kod kuće sa ljudima koje volimo. Ali vi nikada niste stali, konstantno se borite da sačuvate ljudima živote. Napisali ste mi da sa mojim prezimenom na leđima, vaš mantil postaje gvozden i da se osećate jače. To me čini srećnim i ponosnim. Vi ste pravi šampioni, hvala”, napisao je Sergej na Instagramu.


U Italiji medicinski radnici rade non-stop već mesecima. Oni su i jedna od najugroženijih zemalja virusom korone.

Broj obolelih je veći od 199.000, a broj mrtvih prelazi čak 27.000. Jednu desetinu od ukupnog broja obolelih čine medicinski radnici, a doktori, medicinske sestre i tehničari su počeli da “mole” za zaštitnu opremu.

Objektiv.rs

Komentari