(VIDEO) SUPRUGA BIVŠEG IGRAČA DINAMA GRUDIMA OTVARA ČEPOVE NA FLŠAMA! Ovo definitivno nije za one čija je “čuka” trošna!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • (VIDEO) SUPRUGA BIVŠEG IGRAČA DINAMA GRUDIMA OTVARA ČEPOVE NA FLŠAMA! Ovo definitivno nije za one čija je “čuka” trošna!

Mykola Morozyuk je ukrajinski fudbaler o kojem vrlo verovatno ne znate puno. Ovaj 31-godišnji desni bek igra za turski Caykur Rizespor, ali i oni ga šalju na pozajmice. Za ukrajinsku reprezentaciju upisao je 13 nastupa i zabio jedan gol.

Mykola je dobar dio karijere nastupao za Dinamo Kijev, a pet godina je proveo i u Metalurgu iz Donjecka, ali nekako više pozornosti privlači njegova supruga Irina koju na Instagramu prati preko 26.000 ljudi. Razlog tome mogle bi biti njene provokativne fotografije i video zapisi na koje malo tko ostaje imun.

Irina često fanove počasti golišavim i provokativnim fotografijama, a na njenom profilu u pričama se mogu naći i video zapisi na kojima je pokazala kako je vešta i s fudbalskom loptom. Tako je u jednom podigla loptu na potiljak i držala je tako dok je skidala majicu sa sebe i fanove palila striptizom.

U oči upada i video njene verzije bottle cap challengea, izazova u kojem je cilj odvrnuti čep s boce, obično nogom. U Irininoj verziji za ovaj izazov su korištene grudi na opšte oduševljenje brojnih pratitelja...

100posto.hr/Teleks.info

Komentari