ABA LIGA ZBOG KORONE IGRAĆE SE KAO I NBA? Prvih šest u Laktašima, a sledećih šest u Podgorici?! ŠTA ĆE NA OVO REĆI ZVEZDA I PARTIZAN?!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • ABA LIGA ZBOG KORONE IGRAĆE SE KAO I NBA? Prvih šest u Laktašima, a sledećih šest u Podgorici?! ŠTA ĆE NA OVO REĆI ZVEZDA I PARTIZAN?!

Postoji šansa da se prvih šest kola odigra u Laktašima, a sledećih šest u Podgorici

Situacija oko pandemije koronavirusa poremetila je mnoge sportske događaje pa tako i početak nove sezone u regionalnoj košarkaškoj ligi.

Nova sezona je trebalo da počne sredinom septembra, ali je start odložen za dve sedmice.

Nije isključeno da će po uzoru na NBA ligu i regionalno takmičenje biti odigrano turnirski, što je medijima u Crnoj Gori nagovestio prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan.

Prema njegovim rečima postoji šansa da se prvih šest kola odigra u Laktašima gde bi svi klubovi bili smešteni, a sledećih šest u Podgorici. Ideja je da se odigra ovaj početni deo lige, a posle toga da se vidi kakvi će uslovi vladati.

Naravno, pitanje je da li će se svi klubovi usaglasiti u kojim gradovima treba da se igra, ako uopšte dođe do ovakvog razvoja situacije.

"Osnovna stvar je da li će ABA liga krenuti na vreme. Postoji ideja da svi klubovi budu u istom gradu. Moguće je da se prvih šest kola igra u Laktašima, a drugih šest u Podgorici", rekao je Bokan.

Jedno je sigurno igraće se bez prisustva navijača.

"Dosta će zavisiti od koronavirusa, jer niko ne može da tvrdi šta će se desiti u budućnosti. Tužno je gledati utakmice bez publike", dodao je Dragan Bokan.

Objektiv.rs

Komentari