BUDUĆNOST RUŠI PARTIZAN, ALI NE U DVORANI! Podgoričani se već služe “niskim udarcima” uoči košarkaškog meča sa crno-belima!

    foto: KK Partizan
    Podeli
  • BUDUĆNOST RUŠI PARTIZAN, ALI NE U DVORANI! Podgoričani se već služe “niskim udarcima” uoči košarkaškog meča sa crno-belima!

Bliži se derbi ABA lige između košarkaša Partizana i Budućnosti, koji će odlučiti o "šampionu" regularnog dela takmičenja.

Kao i uvek, pored onih sportskih, prisutne su "borbe" i "igrice" van terena.

Naime, Podgoričani su poslali dopis regionalnom takmičenju u kome zahtevaju bezbednost i mogućnost da se sportski nadmeću, zbog loših iskustava u Beogradu tokom prethodne dve sezone, nezvanično saznaju Večernje novosti.

Čelnici Budućnosti zahtevaju od ABA lige da stupi u kontakt sa nadležnim organima Republike Srbije kako bi sve proteklo kako treba.

Takođe, od regionalnog takmičenja zahtevaju sastanak sa sudijskim timom, ali i da u svakom trenutku primenjuju pravila i sankcionišu sve što nije u skladu sa istim.

Podsetimo, prvi meč u Podgorici protekao je blago rečeno u skandaloznoj atmosferi, a košarkašima Partizana je pobeda bukvalo oteta, tačnije rezultat I pobedu Podgoričana skrojila je sudijska trojka!

Očeku se da će Podgoričane u Štark arena dočekati 20.000 navijača Partizana!

Osim borbe za prvo mesto ABA lige, Partizan će pre meča napraviti malu ceremoniju u čast svog kapitena Novice Veličkovića, koji je nedavno postao igrač sa najviše nastupa za klub.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se u nedelju od 18.00.

Teleks.info

Komentari