CRNO-BELI U ZAVRŠNICI SLOMILI CEDEVITA OLIMPIJU, DERBI KOLA PRIPAO PARTIZANU! Izabranici Vlada Šćepanovića ostvarili bitan trijumf!

    foto: KK Partizan/ABA
    Podeli
  • CRNO-BELI U ZAVRŠNICI SLOMILI CEDEVITA OLIMPIJU, DERBI KOLA PRIPAO PARTIZANU! Izabranici Vlada Šćepanovića ostvarili bitan trijumf!

Košakraški Partizana ostvarili su veoma bitnu pobedu protiv Cedevita Olimpije sa 86:77 na svom parketu u 4. kolu ABA lige.

Sve do finiša utakmica je bila izjednačena. Crno-beli su meč rešili zahvaljujući seriji od 16:0.

Pet minuta je tim iz Ljubljane bio bez koša u poslednjoj deonici, a kada je tako ne može da se pobedi ekipa kvaliteta Partizana.

Izabranici Vlada Šćepanovića su ostvarili veoma bitan trijumf. Ovo je bila treća vezana pobeda Beograđana u svim takmičenjima, a druga u ABA ligi.

Sigurno da će ovo dodatno podići samopouzdanje Novici Večičkoviću i drugovima pred naredne izazove. Sledeći je već u sredu kada u prestonicu Srbije stiže francuski Burž u okviru 6. kola Evrokupa.

Najefikasniji kod Partizana je bio Kodi Miler-Mekintajer sa 17 poena, pratio ga je Rašon Tomas koji je zabeležio dabl-dabl od 13 poena i 12 skokova. Na drugoj strani najbolji je bio Jaka Blažič koji je meč okončao sa 24 poena, dok je Edo Murić dodao 13.

Učinak crno-belih je 2-2, a Cedevita Olimpije 3-1.

Novosti.rs

Komentari