(FOTO) NOVI DETALJI KUZMIĆEVOG UDESA! Košarkaš nije vozio, bio na mestu suzovazača!

    foto: Printscreen Youtube
    Podeli
  • (FOTO) NOVI DETALJI KUZMIĆEVOG UDESA! Košarkaš nije vozio, bio na mestu suzovazača!

Reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se ovog jutra desila na putu Prijedor - Banjaluka. Dok su u toku pregledi u Urgentnom centru u Beogradu pojavile su se nove informacije

Do nesreće je došlo kada je automobil Ognjena Kuzmića džip Porše prešao na suprotnu stranu i zakačio BMW u kojem su bili Janjanin i Miljatović.

Međutim, prema poslednjim informacijama Kuzmić je bio suvozač u svom vozilu te je u momentu nesreće za volanom bio njegov prijatelj iz Bijeljine, Bogdan Ilić. Kuzmić je trenutno u Kliničkom centru Srbije gde je prevezen helikopterom iz Banja Luke. Trenutno je u toku CT dijagnostika i magnentna rezonanca, i tek tada će biti poznat stepen povreda glave - preneo je novinar iz BIH Zoran Šarenac.

Prema rečima generalnog direktora UKC RS prof. dr Vlade Đajića pacijent Ognjen Kuzmić (1990) je zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša.

- Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman. Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda u toku je hitno prebacivanje Ognjena Kuzmića u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije.

Prema rečima načelnika Urgentnog centra dr Dragana Rakanovića, pacijent Bogdan Ilić (1990) je zadobio dominantne povrede glave i kostiju lica. Nalazi se na aparatima za mehaničku ventilaciju. Ostaje na daljem bolničkom lečenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje UKC RS. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - dodao je doktor.

Komentari