IGOKEA NIJE MAKABI! ZVEZDA POPILA BRUTALNU ŠAMARČINU OD BAJIĆA I EKIPE! Crveno-beli nisu imali ni promil šanse da pobede!

    foto: KK CZ
    Podeli
  • IGOKEA NIJE MAKABI! ZVEZDA POPILA BRUTALNU ŠAMARČINU OD BAJIĆA I EKIPE! Crveno-beli nisu imali ni promil šanse da pobede!

Košarkaši Igokee su rezultatom 75:68 pobedili Crvenu zvezdu u trećem kolu ABA lige.

Zvzeda je u prethodna dva kola ABA lige ostvarila obe pobede protiv Splita i Budućnosti, dok je Igokea poražena od FMP-a i zatim slavila protiv čačanskog Borca.

Prošle sezone je Igokea u Laktašima ubedljivo pobedila Crvenu zvezdu i delovalo je da će i ove godine biti tako, ali nije.

Zvezda je utakmicu otvorila poenima Kalinića i verovali ili ne, u prvom poluvremenu poene postizali uglavnom iz reketa, a samo je Volters imao jednu dvojku sa penala.

Takođe Zvezda nije pogodila nijednu trojku, niti je šutnula slobodno bacanje u prvih 20 minuta košarke, bili su isuviše pasivni i zbog toga gubili sa 44:22.

Antabija Voler i Markel Starks su pravili velike probleme na perimetru, bili su bez promašaja u šutu spolja, trčali su kontre sjajno, a i Starks je svaki put Ivanoviću pravio velike probleme kada bi ga ovaj čuvao.

Zvezda je imala samo 4 asistencije na poluvremenu i čak 9 izgubljenih lopti.

Gosti iz Beograda živnuli su u trećoj i početkom poslednje četvrtine, uspeli da smanje razliku sa 23 na samo četiri poena, ali je to sve što se videlo od ekipe Dejana Radonjića.

Pored pobede, Igokea je prvi tim koji je ove sezone Crvenoj zvezdi ubacio preko 70 poena, prethodno to nisu uspevali Makabi, Budućnost, Fenerbahče i Split.

Nekadašnji košarkaš Zvezde, a sada član Igokee, Aleksa Radanov bio je igrač meča sa 14 poena, sedam asistencija i četiri skoka.

U redovima domaće ekipe istakli su se i Voler sa 15 i Starks sa 14 poena.

Kod Crvene zvezde najefikasniji su bili Kalinić sa 16, Mitrović sa 13 i Ivanović sa 10 pogodaka.

Nakon tri odigrane utakmice u ABA ligi, Crvena zvezda ima učinak od dve pobede i jednog poraza, isti kao i Igokea.

Komentari