KRAJ ABA, ZVEZDA IZLAZI IZ REGIONALNE LIGE? Trener Cibone “greškom” otkrio ono što nije smeo! ŠTA ĆE UČINITI PARTIZAN, MEGA, FMP?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • KRAJ ABA, ZVEZDA IZLAZI IZ REGIONALNE LIGE? Trener Cibone “greškom” otkrio ono što nije smeo! ŠTA ĆE UČINITI PARTIZAN, MEGA, FMP?!

Cibona je u utakmici dva hrvatska predstavnika u ABA ligi saladala Zadar i napravila korak ka krajnjem cilju, opstanku u elitnom takmičenju u regionu.

Ipak, trener „Vukova sa Tuškanca“ Ivan Velić je u neformalnom razgovoru za hrvatske medije, najavio da ove godine iz lige neće niko ispasti, aludirajući na kaznu Crvenoj zvezdi i pretnjama iz tabora crveno-belih.

Podsetimo, ABA liga je donela odluku da utakmici Budućnost – Crvena zvezda registruje rezultatom 20:0 u korist ekipe iz Podgorice, uz oduzimanje boda aktuelnom šampionu. Cibona u narednom kolu gostuje Zvezdi, a Velić sumnja da će ekipa uopšte i ići u Beograd. Do tada bi trebalo da bude poznata odluka Žalbene komisije lige ili Predsedništva lige na žalbu Crvene zvezde.

- Mislim da niko neće ispasti iz ABA lige, jer na ovakav… No, neću pričati o tome. Ne znam hoćemo li ići u Beograd, no nemojte to pisati. Ta liga bez Cibone i Zadra je smešna, to nije prava regionalna liga - rekao je Velić za medije u Hrvatskoj.

Espresso

Komentari