MILAN TOMIĆ UZIMA CEDEVITU, SA CRVENO BELIMA JE UZEO SVE ŠTO SE MOGLO! Bomba na Jadranu samo što nije pukla!

    Podeli
  • MILAN TOMIĆ UZIMA CEDEVITU, SA CRVENO BELIMA JE UZEO SVE ŠTO SE MOGLO! Bomba na Jadranu samo što nije pukla!

Cedevita Olimpija je tokom leta uspela da zadrži Jaku Blažiča i Eda Murića, doveli su još Džejkoba Pulena, Džekija Karmajkla i Zeka Augusta, međutim evidentno je da nije još sve "kliknulo".

Zato se nakon prvog poraza u sezoni, kod kuće protiv FMP-a nakon produžetka (92:89), već aktivno priča o smeni Jurice Golemca, a sada se pojavio i prvi potencijalni kandidat za njegovu zamenu. Nezvanično, to bi mogao da bude Milan Tomić, prenosi portal "BH Basket".

U pitanju je dobro poznati stručnjak koji je više od decenije radio u Olimpijakosu, da bi potom 2018/19 postao prvi trener Crvene zvezde i odmah sa njom osvojio tri trofeja. Između ostalih i ABA ligu.

Na početku već naredne sezone bilo je oscilacija u igri Zvezde, pa su se dve strane rastale, a od tada je Tomić bez posla.

Isti izvor navodi da je Tomić jedan od najozbiljnijih kandidata da nasledi Golemca, čija je ekipa protiv "pantera" prokockala 13 poena prednosti, ali je i dalje nepoznanica da li će rukovodstvo odmah preseći i smeniti trenera ili će mu dati ipak još jednu šansu da zadrži posao.

Zanimljivo, sledeći meč Cedevita igra baš protiv Crvene zvezde 17. oktobra.

Mondo

Komentari