PARTIZAN ILI ZVEZDA, ŽOC ILI RADONJA?! KREĆE NIKAD ZANIMLJIVIJA ABA! Kladionice odredile favorita za titulu!

    Podeli
  • PARTIZAN ILI ZVEZDA, ŽOC ILI RADONJA?! KREĆE NIKAD ZANIMLJIVIJA ABA! Kladionice odredile favorita za titulu!

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana završili su pripreme za predstojeću sezonu, po mnogima jednu od najzanimljivijih u poslednjih nekoliko godina.

Nova sezona u regionalnoj košarkaškoj ligi zvanično počinje 24. septembra susretom između Mornara i Cibone. Iste večeri odigraće se još jedan meč u kome će Zvezda ugostiti Split.

Debi Željka Obradovića u ABA ligi gledaćemo 27. septembra u dvorani Krešimir Ćosić, gde će crno-beli odmeriti snage sa Zadrom.

Što se tiče favorita za osvajanje regionalnog prvenstva, prema kladionicima ta uloga dodeljena je Partizanu (KVOTA 2.05).

Ekipa u koju se nakon 30 godina vratio najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, biće jedna od glavnih favorita i za osvajanje Evrokupa.

Sa druge strane, ako mislite da će Crvena zvezda uspeti da odbrani titulu, ponuđena je kvota 2.25, što znači da su kladionice svesne nijansi koje će odlučivati.

Iako su i jedni i drugi sastavili odličan tim, potrebno je izgurati napornu sezonu i veliki broj utakmica, pa ulogu favorita u svakom susretu preneti na parket.

KVOTE ZA OSVAJAČE:

Partizan 2.05

Crvena zvezda 2.25

Budućnost 7

Cedevita Olimpija 10

Mornar 40

Igokea 80

Mega Basket 100

FMP 125

Cibona 150

Borac 300

Split 400

Zadar 500

Studentski centar 750

Krka 750

Novosti

Komentari