PARTIZANE, NISI TI ZA TOP 4 ABA, VI STE BRE…KRKA ODŽALA LEKCIJU CRNO-BELIMA! Sramotna igra, tako se ne mogu dobiti ni petlići

    foto: KK Partizan/ABA
    Podeli
  • PARTIZANE, NISI TI ZA TOP 4 ABA, VI STE BRE…KRKA ODŽALA LEKCIJU CRNO-BELIMA! Sramotna igra, tako se ne mogu dobiti ni petlići

Košarkaši Krke su u Novom Mestu "pregazili" Partizan rezultatom 69:50 u utakmici 11. kola ABA lige.

Ovo je bila četvrta pobeda Krke u nizu, a oni pogađaju oko 10 trojki po utakmici i večeras su imali devet samo u prvom poluvremenu i do kraja ubacili 12 trojki.

Partizan postiže u proseku oko 80 poena, a sada su Krki u Novom Mestu ubacili maltene duplo manje, tek 50 uz užasan šut za tri poena – 2/22.

Verovali ili ne pred kraj treće četvrtine je Partizan pogodio svoju prvu trojku, kada je sa desnih 45 stepeni precizan bio Nemanja Gordić.

Koliko je Partizan bio loš! To odavno nismo videli! Uz dužno poštovanje Krki, crno-beli su ovo morali da dobiju. Međutim, Slovenci su im održali čas košarke i na kraju slavili sa 69:50.

Kada prvu trojku pogodite tek iz 16. pokušaja, a za trideset minuta date samo 32 poena, onda vi ne da ne možete da se nadate pobedi, nego ne možete da se nadate ni časnom porazu. Sašo Filipovski je u najavi ovog duela kazao da njegovi igrači moraju da odigraju timski i pametno. Nisu igrali ni timski ni pametno. U stvari, igrali su timski... Ali loše.

Utakmica u dvorani „Leon Štukelj“ je sigurno bila najlošija partija Partizana u ovoj sezoni. Šta se desilo sa timom koji je prošle sezone bio odličan, pitanje je koje muči sve navijače Partizana? Ovo večeras je bilo za zaborav... Sašo Filipovski će imati dosta toga da kaže svojim pulenima koji posle ovog poraza imaju ukupno šest u ABA ligi iz 11 kola i veliko je pitanje da li će se domoći plej-ofa na kraju sezone. Ako ovako nastave, sigurno neće.

Mediji/B92/Blic


Komentari