ŠTA ĆE NA OVO REĆI ZVEZDA I PARTIZAN?! ŠAMPIONA ABA I UČESNIKA EVROLIGE ODLUČIĆE FAJNAL-FOR?! Regionalna liga mora naći rešenje!

    Podeli
  • ŠTA ĆE NA OVO REĆI ZVEZDA I PARTIZAN?! ŠAMPIONA ABA I UČESNIKA EVROLIGE ODLUČIĆE FAJNAL-FOR?! Regionalna liga mora naći rešenje!

ABA lige je trenutno na čekanju, kao i mnoge druge lige širom sveta, kako u košarci, tako i u fudbalu i mnogim drugim sportovima. Kako vreme odmiče tako se priča o raznim mogućim scenarijima za nastavak sezone.

Predsednik regionalnog takmičenja Domagoj Čavlović je u razgovoru za “Maksbet sport” pričao baš o tome. Sve je počelo od izjave prvog čoveka Partizana da se titula dodeli crno-belima na osnovu trenutnog stanja na tabeli.

- Susreli smo se sa nepredviđenom situacijom. Plan je bio da se Skupština održi prošlog petka kako bi klubovi predložili rešenje, ali je odložena zbog svih dešavanja u regionu. Mislim da niko ne želi da se liga završi za zelenim stolom i da se tako odluči šampion. Ni klubovi, ni navijači. Teško je u ovom trenutku predvideti kako će se sve završiti, ostalo je da se odigra i još jedno kolo koje dosta odlučuje. Želimo da održimo telefonsku konferenciju i da čujemo predloge klubova, da napravimo neke planove - rekao je Čavlović.

On je ponudio i potencijalno rešenje koje bi moglo da bude na dnevnom redu.

- Ne bi bilo loše da se, u ovim vanrednim okolnostima, organizuje fajnal-for umesto plej-ofa. Naravno, o tome klubovi tek treba da se izjasne, oni su ti koji donose odluke. Moje mišljenje je da treba da se odigra to poslednje kolo i bez publike ako treba, kako bi se iskristalisala situacija na tabeli. Posle toga ćemo da vidimo završni deo. Dopada mi se ideja sa fajnal-forom - poručio je Čavlović i dodao da trenutno nema predstavu kada bi liga mogla da se nastavi.


Komentari