STRAH ABA OD ZVEZDINE REAKCIJE BIO JE PREJAK, crveno-beli igraju naknadno meč protiv Budućnosti, VRAĆEN IM JE I ODUZETI BOD! REGIONALNA LIGA JE SPASENA?!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • STRAH ABA OD ZVEZDINE REAKCIJE BIO JE PREJAK, crveno-beli igraju naknadno meč protiv Budućnosti, VRAĆEN IM JE I ODUZETI BOD! REGIONALNA LIGA JE SPASENA?!

Žalbeno veće ABA lige, na osnovu disciplinskog pravilnika, usvojilo je žalbu KK Crvena zvezda na prvobitno izrečenu kaznu zbog izostanka sa utakmice protiv Budućnosti u Podgorici 4. januara 2020. godine.

Odluku da se kazna ublaži, jednoglasno, donelo je Veće u sastavu: Boštjan Koritnik, predsednik Žalbenog veća, Krunoslav Štengl i Milovan Zvijer, članovi Žalbenog veća.

Novom odlukom preinačuju se prethodno izrečene kazne pa se po tome Crvenoj zvezdi vraća oduzeti bod, ali se još ne zna da li će se ili ne igrati nova utakmica u "Morači".

Odlučeno je i da beogradski klub, za sada, ne mora da plati troškove organizacije utakmice, dolaska sudija i delegata. Ako bude odlučeno da se utakmica između Zvezde i Budućnosti ne odigra u novom terminu, onda će ovi troškovi morati da se naplate sa računa beogradskog kluba.

Umesto prvo izrečene kazne od 20.000 evra KK Crvena zvezda moraće da plati novčanu kaznu od 15.000 evra.

Tanjug/Teleks.info

Komentari