ŽOC ODUŠEVLJEN NAVIJAJEM U PODGORICI, PARTIZAN POSLE 8 GODINA SRUŠIO BUDUĆNOST! Crno-beli obezbedili drugo mesto, čekaju kikseve Zvezde!

    foto: ABA/KK Budućnost
    Podeli
  • ŽOC ODUŠEVLJEN NAVIJAJEM U PODGORICI, PARTIZAN POSLE 8 GODINA SRUŠIO BUDUĆNOST! Crno-beli obezbedili drugo mesto, čekaju kikseve Zvezde!

Trener Partizana Željko Obradović je posle pobede u Podgorici pričao o meču, ali i o atmosferi na tribinama.

Ostvario je Partizan veliku pobedu. Posle osam godina je slavio u "Morači" (80:72).

Crno-beli su na ovaj način praktično obezbedili drugo mesto na tabeli i prednost domaćeg terena u polufinalu. Uz to imaju šansu i da zaprete prvoplasiranoj Crvenoj zvezdi do kraja sezone.

Posle uspeha u crnogorskoj prestonici Željko Obradović je bio zadovoljan. Prvo je pohvalio publiku.

"Hvala pre svega Budućnosti na dobrodošlici koju smo imali od kada smo stigli ovde. Atmosfera je bila onakva kakva treba da bude na košarkaškim mečevima. Hvala publici i u moje lično ime na aplauzima koje sam dobio. Sve najbolje želim Budućnosti u nastavku takmčenja", rekao je Obradović.

Zatim se osvrnuo na samu utakmicu.

"Meč smo dobro otvorili, napravili smo razliku. Očekivali smo da će se oni vratiti, to su i učinili. Bila je egal utakmica do kraja. Ključni koš bio je Panterov za pet poena prednosti (71:65) i posle smo odigrali pametnu odbranu i to je odlučilo. Za nas veoma važna utakmica, pogotovo za ove mlade igrače koji polako treba da sazrevaju. U vremenu koje je ispred nas pokazaće da imaju kvalitet", poručio je Obradović.

Budućnost ovim porazom maltene ispada iz trke za prvo mesto u regularnom delu ABA lige, a oni su u ovoj sezoni oba puta izgubili od Partizana.

Mediji

Komentari