DŽORDAN LOJD ODUŠEVLJEN KAKO SU GA DOČEKALI NAVIJAČI CRVENO-BELIH! Majstore, ljubav Delija se zaslužuje na terenu, DA TE VIDIMO NA DELU...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DŽORDAN LOJD ODUŠEVLJEN KAKO SU GA DOČEKALI NAVIJAČI CRVENO-BELIH! Majstore, ljubav Delija se zaslužuje na terenu, DA TE VIDIMO NA DELU...

Košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd rekao je da je oduševljen zbog načina na koji su ga dočekali navijači crveno-belih.

Lojd je ovog leta pojačao klub sa Malog Kalemegdana, a u prethodnoj sezoni nosio je dres španske Valensije.

"Sećam se utakmice iz prošle sezone veoma dobro, jer se sat pokvario u prvoj četvrtini i rešavanje toga je trajalo praktično sat vremena. Publika je bila zaista neverovatna i atmosfera u hali čudesna", rekao je američki košarkaš.

"Sećam se da je sve vreme bilo jako glasno u dvorani i bilo je veoma teško. Navijači su bili aktivno uključeni u igru, čak i uprkos tim tehničkim poteškoćama koje su se dogodile. Veoma sam uzbuđen što ću igrati za takve navijače i biti deo takve dobre atmosfere", rekao je Lojd za klupski sajt.

Bek crveno-belih govorio je i o svojim ciljevima za narednu sezonu.

"Stvarno sam uzbuđen svojom novom ulogom u novom timu. Osećam kao da imam još mnogo da pokažem i da napredujem na evroligaškom nivou. Ovo je sjajna sredina za mene da to i postignem. Želim da dopirnesem pobedama", dodao je Zvezdin novi igrač.

"Razgovarao sam sa trenerom nekoliko puta pre nego što sam stigao i on je uzbuđen zbog stvari koje ja mogu da uradim na terenu. Mislim da ću biti veoma agresivan i u odbrani i u napadu, diktirati tempo i kreirati za saigrače. Želim da budem prilično raznovrstan na terenu", zaključio je Lojd.

RTS/Mediji

Komentari