GUROVIĆ PRIZNAO KRIVICU! ZA PREBIJANJE SUPRUGE I ĆERKE DOBIO 10 MESECI ZATVORA! Košarkaš se nagodio sa Tužilaštvom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GUROVIĆ PRIZNAO KRIVICU! ZA PREBIJANJE SUPRUGE I ĆERKE DOBIO 10 MESECI ZATVORA! Košarkaš se nagodio sa Tužilaštvom!

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović saslušan je u petak u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad ćerkom i suprugom. On je pred sudom priznao krivicu, posle čega se nagodio sa Tužilaštvom i određena mu je kazna.

Gurović je osuđen na 10 meseci kućnog zatvora. Na osnovu istog sporazuma Guroviću je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od šest meseci, a koji je sud potvrdio, prenosi “Kurir”.

Nekadašnji košarkaški reprezentativac, igrač Crvene zvezde, trener FMP i pomoćni trener u Zvezdi, izašao je iz suda sa kapuljačom preko glave. Bivši košarkaš je posle dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogicu za elektronski nadzor u prostorijama u kojima će služiti kaznu.

Gurović je priveden u utorak, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16). Tada mu je određeno zadržavanje u pritvoru do 48 sati kako ne bi ponovio krivično delo i kako ne bi uticao na svedoke.

Neposredno pred hapšenje, u izjavi za Blic, on je rekao da “supruga hoće da mu napakuje” incident, jer on želi razvod već nekoliko godina a ona mu ne da.


Komentari