PARTIZAN I BIRČEVIĆ OPET ZAJEDNO, SRPSKI REPREZENTATIVAC RASPLAMSAO MAŠTU GROBARA! Sigurno ne ostaje u Bonu...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZAN I BIRČEVIĆ OPET ZAJEDNO, SRPSKI REPREZENTATIVAC RASPLAMSAO MAŠTU GROBARA! Sigurno ne ostaje u Bonu...

Srpski reprezentativac Stefan Birčević je igrao za Partizan tokom sezone 2016/17. Prošlu sezonu je proveo u Nemačkoj, a sada postoji šansa da se ovog leta vrati među crno-bele.

Ovaj 29-godišnji krilni centar je bio gost u emisiji "60 minuta sa Vladom i Acom" na MaxBet radiju , a tom prilikom nije želeo direktno da govori o transferu, mada se iz njegovih izjava može naslutiti da na stolu ima više ponuda.

"Neću ostati sigurno u Bonu. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku", isprva je kazao Birčević, koji se nasmejao posle pitanja koje je usledilo - da li prati crno-bele:

Ističe i da je Partizan pratio i pre nego što je igrao za taj klub u da mu je stalo da se crno-beli vrate na stare staze.

"Doveli su odličnog trenera Andreu Trinkijerija, klub je sada sa Ostojom Mijailovićem dosta ozbiljniji i organizovaniji. Čini mi se da se sa strancima dobro pojačao, videćemo još koga će dovesti na pozicijama beka i centra.

Reprezentativac srbije se slaže sa tvrdnjama a ABA liga nikada nije bila tako jaka, kao što će biti ove sezone?

"Budućnost pravi ozbiljan tim, mislim da će igrači imati bolju hemiju nego prošle godine. Mislim da će sada imati jaču ekipu, iako su prošle sezone imali veći budžet. ABA liga verovatno nikada nije bila jača. Cedevita Olimpija je napravila ozbiljan tim, Partizan, Mornar, i naravno Zvezda su tu. Igokea isto pravi jak tim. Biće interesantno".

Onda je usledilo "najvažnije" potanje, da li mu je žao što neće igrati ABA, a njegov odgovor rasplamsao je maštu grobara!

"Još ne znam gde ću igrati, nisam došao do toga da bih mogao da odgovorim na pitanje. Kada nađem klub, onda ću tek moći da kažem da mi je žao što ne igram ABA ligu. Ili ću je možda ipak igrati...

Birčević se dodatak i SP i Kini i Orlova i eventualnog obračuna sa Amerima.

"Gledam samo svoje dvorište, da mi budemo kompletni, da stvorimo hemiju. Kada bude došla utakmica protiv SAD, tada ćemo gledati njihov sastav. Ne razmišljamo toliko u napred, idemo samo korak po korak.

Maxbet/Teleks.info

Komentari