PARTIZAN NE ODUSTAJE OD EROVLIGE, IAKO NIJE DOBIO SPECIJALNU POZIVNICU! Evo kako će to učiniti!

    foto: KK Partizan/ABA
    Podeli
  • PARTIZAN NE ODUSTAJE OD EROVLIGE, IAKO NIJE DOBIO SPECIJALNU POZIVNICU! Evo kako će to učiniti!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je sinoć da će izostanak specijalne pozivnice Evrolige biti motiv više za narednu sezonu.

"Želeo bih da se zahvalim svima u klubu na velikom trudu i radu koji su uložili u dobijanje specijalne pozivnice za učešće u Evroligi. Iako je ona izostala, iz svega što smo prošli moramo izvući ono najbolje i najkorisnije i na pravi način se spremiti za nastupajuću sezonu u kojoj ćemo dati sve od sebe da izborimo učešće u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Kako je naveo, da li kroz Evrokup ili kroz ABA ligu, ostaje da se vidi.

"Neretko periodi uloženog truda i postignutih rezultata ne dolaze istovremeno. Verujemo da smo na dobrom putu i da ćemo vratiti Partizan tamo gde pripada - među najbolje timove Evrope“, istakao je Mijailović, a prenosi klupski sajt.

Sportski direktor crno-belih Nikola Lončar rekao je da odluka Evrolige ne menja mnogo u načinu na koji će Partizan pristupati pripremama za narednu sezonu.

"Sportski smo prihvatili odluku Evrolige i vidimo je kao motivaciju da u narednoj sezoni učinimo sve kako bi bili konkurentni i u Evrokupu i u ABA ligi, takmičenjima kroz koje ćemo pokušati da izborimo mesto u društvu najboljih. Već imamo određene planove kako da pojačamo tim, naravno uz jaku bazu domaćih igrača. Još jedna prednost biće nam kontinuitet u radu trenera Trinkijerija koji će biti sa timom od starta pripremnog perioda“, poručio je Lončar.

Mediji/Tanjug

Komentari