PARTIZANE, PA GDE NJEGA NAĐE?! KOŠARKU IZGLEDA NE UME DA IGRA, ALI ZATO FRIZURE MENJA KAO NA... Džoš Perkins je novi promašaj crno-belih!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • PARTIZANE, PA GDE NJEGA NAĐE?! KOŠARKU IZGLEDA NE UME DA IGRA, ALI ZATO FRIZURE MENJA KAO NA... Džoš Perkins je novi promašaj crno-belih!

Došao je kao pojačenje, ali za sada je istina surova: odlazak Nemanje Gordića iz Partizana se oseća i posle dolaska Džoša Perkinsa. Crno-beli imaju velike probleme s organizacijom igre što nije promenilo angažovanje bivšeg studenta Gonzage.

Koliko para, toliko muzike. Ne kaže se to tek reda radi. Ako je tačno da je Perkins došao za 8.000 dolara, onda je jasno da od njega i ne treba da se očekuju čuda. Ona se ne dešavaju često. Moguće je da ispod radara velikih dođete do nekog dobrog igrača, ali i to se retko događa. Jednostavno je, u vrhunskom sportu kvalitet košta. Zna nekad da bude i precenjen, ali dobro i jeftino ne idu često “ruku pod ruku”.

Za sada je Perkins više upamćen po promenama frizure nego po igrama. Kao da mu je teren manekenska pista, a ne mesto za igračko dokazivanje. Menja frizure, ali ne i igru. Loš je. Ne donosi mnogo toga. Da je drugačije, ne bi morao Ognjen Jaramaz da igra plejmejkera…

U ABA ligi je po 10 poena postigao protiv Budućnosti i Cedevite Olimpije, dok se u meču sa Igokeaom nije upisao u strelce. U proseku je u ta tri meča postigao 6.7 poena i imao je 1.3 asistencije. U Evrokupu je na četiri duela prosečno beležio 7 poena i 3.3 asistencije.

Očekivalo se od njega da u polufinalu Kupa Radivoja Koraća bude bolji. Na terenu je proveo oko osam i po minuta i postigao je tri poena i imao jednu asistenciju.

Partizanu je potreban daleko bolji plej. Ukoliko se nešto ne dogodi i Perkins igrački ne “eksplodira”…

Maxbetsport.com/D. P.

Komentari