PROCURILO! ŽOC U PARTIZAN VRAĆA VANJU, LEA, ALI DOVODI I PETRUŠEVA I KALINIĆA! Nikolu hoće i Real, ali Obradović se ne odbija! DELIJE OVO NEĆE...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • PROCURILO! ŽOC U PARTIZAN VRAĆA VANJU, LEA, ALI DOVODI I PETRUŠEVA I KALINIĆA! Nikolu hoće i Real, ali Obradović se ne odbija! DELIJE OVO NEĆE...

Željka Obradovića navodo dani dele od klupe Partizana. Navikao je bivši strateg Huventuda, Reala, Benetona, Panatinaikosa i Fenerbahčea na strašan tim i kvalitetne košarkaše.

Iza Partizana je jedna od najgorih sezona od osnivanja kluba, pa je neophodan ozbiljan remont postojećeg igračkog kadra. Nema sumnje da bi mnogi hteli da rade sa Obradovićem, a konačno su se pojavila i konkretna imena iz nekoliko izvora.

Nisu samo čaršijske priče, nego se očekuje da dobro poznati tandem Leo Vesterman ‒ Vanja Marinković ponovo obuče dres bivšeg vladara regiona.

Takođe, na meti je i mladi Filip Petrušev, koji je pokazao potencijal kako u Megi, tako i u bojama reprezentacije Srbije na Akropolis kupu u Atini. Jedino što bi moglo da pokvari planove iskusnog stručnjaka je eventualna selidba MVP ABA lige u NBA karavan.

A šta tek reći kakva bi euforija nastala ukoliko se Nikola Kalinić vrati u domaću košarku. Sin čuvenog stonotenisera Zorana Kalinića postao bi na taj način i omražena ličnost, jer je u jednom delu karijere branio boje Crvene zvezde. Za usluge često inspirisanog krilnog centra nedavno je bio zainteresovan i velikan kao što je Real, ali Željkov poziv se ne odbija.

Objektiv/Teleks.info

Komentari